Ik ben Piet de Koning en ik maak culinaire smaakmakers.
Producten met verse natuurlijke seizoensgebonden ingrediënten door fermentatie, wecken of garen lang houdbaar gemaakt.

 

Webshop culinaire smaakmakers

Bestellen en afhalen of versturen, Verzetsstrijderslaan 45, of in mijn productiekeuken aan de Egersundweg 2H te Groningen

  • Afhalen op de Verzetsstrijderslaan 45, kan na 5 uur en in het weekeinde of op afspraak. App mij even 0653787992
  • Afhalen op de Egersundsweg kan van woensdag tot en met vrijdag van 9 uur tot 17.00 uur.
  • versturen kan ook, een zakje kan in een enveloppe, een potje in een doosje

Zwarte knoflooktenen 40 gram

Voor meer "Umami" in uw leven. Zes weken gebruineerd.

potje of zakje 40 gram anderhalf jaar goed te gebruiken.

Vegan en glutenvrij , is buiten de koelkast goed te bewaren

 Gefermenteerde, ingelegde citroen.

Netto 100 gram citroen in schijven voor door het eten

Vegan en glutenvrij, THT dec.2022

Holy harissa

€ 4,00

Holy harissa

€ 4,00

Harissa 

Noord-Afrikaanse scherpe saus van rode peper, knoflook, tomaat, koriander, komijn, venkelzaad en granaatappelmelasse.

Potje van 150 ml (gefermenteerd en geweckt),

medium scherp

vegan en glutenvrij THT dec.2022.

Na opening in de koelkast beperkt houdbaar.

Zwarte knoflook Chutney groot 200 ml

Heerlijk voor op toast of op de boterham of stokbrood. 
Of als saus over vlees

Zoet/zuur en een beetje scherp, en met Umami, serveren op kamertemperatuur na opening gekoeld bewaren,
Vegan en glutenvrij THT dec.2022

Glaswerk voor hergebruik

Glaswerk is duur- zeker als je het maar een keer gebruikt en bovendien niet duurzaam. Dus als het kan, wil ik het glaswerk wel terug hebben, ik werk circulair en het is fijn als mijn klanten daar in mee willen werken.

Terugbrengen van glaswerk kan ook dag en nacht, er staat een kast bij mijn voordeur en daar kun je het achterlaten.